Trädgårdsarbeten i Trelleborg

Trädgårdsarbeten i Trelleborg

Hej där!

Vilken morgon jag har haft, jösse säger jag bara. Idag är det tisdag och då är jag alltid ledig, vilket betyder att jag har sovmorgon. Det hade jag naturligtvis fått idag med om inte det vore för min granne som hade beslutat sig för att få hjälp med massa trädgårdsarbeten klockan åtta på morgonen. Med fönstret öppet så kan jag säga att det lät väldigt tydligt när trimmern drog igång och det i kombination med mitt morgonhumör är inte optimalt. Här hade jag tanken av att jag skulle få sova ut till åtminstone klockan tio men ack vad fel man kan ha. Inte trodde jag att det var trädgårdsarbeten som skulle förstöra min sovmorgon, vanligtvis så brukar det vara att telefonen ringer och då är det inga problem att somna om eftersom det ljudet bara pågår i ungefär en minut. Men trädgårdsarbeten pågår en bra stund kan jag lova er och jag undrar om inte hela grannskapet i Trelleborg vaknade av den där förbannade trimmern. I ungefär en timme låg jag med kudden över huvudet och stängt fönster för att försöka somna om men det var helt omöjligt. Min granne lär dock bli nöjd för det ser ut som det är en hantverkare med gedigna kunskaper inom trädgårdsarbeten, jag kanske kan få ta del av lite trädgårdsarbete som plåster på såren för att jag blev väckt på min sovmorgon. Tänka sig att det händer grejer i Trelleborg klockan åtta en tisdagsmorgon, det är nog första och förhoppningsvis sista gången som det inträffar. Jag har legat kvar i sängen och bara tagit det lugnt så jag är ändå lite utvilad även om jag gärna hade fått fortsätta att sova. Nu ringer snart min matklocka här och det är väl på tiden för jag känner att det börjar kurra lite i magen nu.


Kommentarer är stängda.