Trädfällning på tomten i Alingsås

Trädfällning på tomten i Alingsås

Morsning korsning!

Jag sitter i mitt kök och kollar ut över trädgården, det är en arbetare hos mig i Alingsås som sysslar med trädfällning på min tomt. Senaste gången jag skulle ge mig på trädfällning själv så gick det inte riktigt som jag planerat så nu har jag istället anställt en expert på trädfällning så att jag inte gör sönder något mer staket. Det var precis vad som hände senast, jag kunde inte riktigt fälla träden åt de hållet som jag ville utan det hamnade rakt över mitt staket som inte klarade av den vikten. Jag var därför inte så sugen på att bygga ett nytt staket igen så jag ringde därför efter professionell trädfällning. Det känns en aning bättre att kunna sitta inne med en kopp te och bara se hur träden fälls en efter en, det är däremot det enda som jag har att göra idag. Idag är det verkligen inget fullspäckat schema om man säger så, jag ska åka in till Alingsås och handla också men sen har jag ingenting planerat. Det brukar inte vara några problem dock, oftast dyker det upp något som man kan hitta på. Jag hade behövt städa och tvätta lite kläder men det är inte allt för lockande så jag passar nog på de sysslorna till en annan dag. Möjligtvis att jag kör en tvätt i eftermiddag men städningen undviker jag oftast så länge jag bara kan. Min sambo kommer hem om någon timme och äter lite lunch, förhoppningsvis kanske han har något roligt uppdrag till mig som kan hålla mig sysselsatt i några timmar, vi får se helt enkelt! Hoppas att ni har en lugn måndag allihopa och att ni får en bra start på veckan, kanske är det någon mer än mig som har trädfällning hemma. Det är ganska intressant att sitta och kolla på faktiskt. Ha det underbart!


Kommentarer är stängda.