Terapi har hjälpt mig

Terapi har hjälpt mig

I dagens samhälle är det många som är stressande och i allmänhet mår dåligt, jag är en av dem. Under en tid har jag mått ganska dåligt, den här tiden har fått mig att prova en hel del saker med förhoppningen att må bättre. Terapi i Laholm är en av de sakerna, något jag tänkte prata närmare om i dagens inlägg.

Hej på er! Hoppas att ni alla har en fin dag och att ni mår så bra det går. Som sagt kommer dagens inlägg handla ganska mycket om mitt mående, dessutom kommer jag ta upp några tips och saker som jag har gjort för att må bättre, något som ni kanske kan ta med er och själva prova. När jag började må dåligt gjorde jag inte särskilt mycket för att må bättre, jag hade så mycket i mitt liv att jag inte riktigt hann göra de sakerna som kanske hade kunnat få mig att må bättre. Däremot har jag på senare dagar tagit det på fullaste allvar och verkligen försökt hitta det som kan få mig att må bättre. Något som jag verkligen har spenderat mycket tid med är min hund och långa härliga promenader i naturen. Att gå runt i skogen med min hund har fått mig att tänka på annat än att jag mår dåligt, dessutom är även den fysiska aktiviteten väldigt bra. Dock har det inte hjälpt mig fullt ut, jag har behövt komplettera med något annat. Det jag har kompletterat med är terapi i Laholm, jag har gått till Gunbritt Florin för att få den typen av hjälp. Jag känner verkligen att terapin har hjälpt mig på ett sätt som mina skogspromenader inte gör. Genom terapin har jag fått möjligheten att prata och reflektera med någon, vilket har fått mig att tänka på sätt som jag tidigare inte har gjort. Kort sagt har det varit väldigt nyttigt för mig att gå i terapi, det har verkligen fått mig att börja må bättre. Om du som läser detta känner dig nere och mår dåligt tycker jag definitivt att du borde prova terapi för att se om det kanske fungerar för dig. Är någon av er intresserad av terapi i Laholm kan jag rekommendera er om Gunbritt Florin.


Kommentarer är stängda.