Jag klippte av allt mitt hår

Jag klippte av allt mitt hår

Hej vänner och välkomna igen. Ni är riktigt underbara mina fina läsare och tack för era fina kommentarer på senaste inlägget! Jag har precis vart på en dansklass och igår var jag hos en frisör i Vänersborg vid namn Martinas Mobila Hårvård, och jag klippte av allt mitt hår och jag ska nu berätta varför jag gjorde det.

Jag har dansat sedan jag var liten och jag har även haft väldigt långt hår i hela mitt liv och det har vart en del av min identitet. Dans är mitt liv och jag har gått på en dansinriktad grundskola, gymnasium och nu går jag sista året på en dansinriktad högskola och jag älskar det. Jag har dock tyckt att det har vart väldigt jobbigt med mitt långa hår när jag hela tiden ska slänga med huvudet så jag var hos en frisör i Vänersborg och klippte av allt. Jag hade hår ända ned till rumpan innan och nu är det precis ovanför axlarna och det känns jättekonstigt då huvudet känns väldigt lätt. När man har mycket hår så blir det naturligtvis tungt men det är ingenting jag har tänkt på innan eftersom jag alltid har haft hår ned till rumpan. När denna frisör i Vänersborg klippte av allt hår bestämde vi oss för att jag skulle skänka detta hår så att de kan göra peruker till sjuka barn som har tappat håret. Jag har gjort en bra gärning och nu är det mycket lättare att dansa också eftersom det inte flyger hår överallt. Detta var ett riktigt bra beslut och jag är riktigt nöjd över det. Jag kommer lägga ut en dansvideo här under när jag improviserar och jag hoppas att ni kommer tycka om den. Puss.


Kommentarer är stängda.