Hundkurs för dig i Sälen

Hundkurs för dig i Sälen

Välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att det har varit en riktigt bra sommar så här långt för er. Det har det i varje fall varit för mig. Hur som helst, så tänkte jag här i mitt inlägg idag skriva lite kort om någonting som många av mina läsare i Sälen, Malung, Orsa, Älvdalen och Mora bland annat har hört av sig om och det handlar ju nämligen om det här med att gå på hundkurs.

Lite mer specifikt så skulle jag faktiskt vilja ta och passa på att rekommendera en kurs till alla er som nu är intresserade som finns hos ett företag vid namn NHH – Naturlig häst och hund. Det är nämligen just till NHH – Naturlig häst och hund som jag själv har valt att vända mig och som jag verkligen tycker förtjänar att uppmärksammas just när det kommer till de fantastiska hundkurser som de erbjuder. De är oerhört kunniga och engagerade när det kommer till sina kunder och kursdeltagare och ser till så att man verkligen får den hjälp som man känner att man är i behov av när det kommer till ens egna hund. Jag och mina hundar har gjort oerhört stora framsteg när det kommer till vår kommunikation och det är verkligen någonting som är stort för mig. Jag tycker utan tvekan att vårt band har blivit starkare och att vi verkligen förstår oss på varandra nu efter att vi fått hos NHH – Naturlig häst och hund och på deras hundkurser. Hur som helst, så tycker jag absolut alltså att alla ni som nu då är intresserade ska kika lite närmare på NHH – Naturlig häst och hund och deras kursutbud för att se ifall ni hittar någonting som passar er och era hundar! Ha det nu så bra, så hörs vi snart av igen!


Kommentarer är stängda.