En fotograf i Hedemora

En fotograf i Hedemora

Hej och god förmiddag och välkommen till att läsa ett inlägg om mina två små pälsbollar som blev fotograferade av en professionell fotograf. Det är två perserkatter och de är som mina barn, den ena katten heter Imse och den andra Sixten. För ett tag sedan ville jag att mina älskade familjemedlemmar skulle bli fotograferade av en professionell fotograf i Hedemora och jag vände mig då till en fotograf och hennes företag som heter Fotograf Guldstunder. 

Alla som har husdjur vet hur svårt det kan vara att ta bra bilder. Husdjuren vet ju inte att de måste sitta still när bilderna ska tas och jag har så många gånger försökt att ta bilder med mobilkameran och de flesta har det bara varit att flytta till papperskorgen. Även för en professionell fotograf kan det ta flera försök innan bilderna blir bra, men till slut så lyckades hon ta bilder utan att katterna reste på sig eller vände bort sina huvuden. Jag tycker att alla borde unna sig att få riktiga bilder någon gång i livet i stället för att ta kort med mobilen. Fotograf Guldstunder kände jag till som en duktig fotograf i Hedemora med omnejd på grund av att min syster vänt sig dit när det var hennes barn som fotograferades. Det kan alltid finnas speciella tillfällen i livet då det är värt att låta en fotograf få vara med på ett hörn, till exempel vid bröllop, dop, barn eller som i mitt fall två älskade husdjur. Och befinner man sig då dessutom i Hedemora med omnejd så är Fotograf Guldstunder ett självklart val. Om ni skulle vilja få veta lite mer om Fotograf Guldstunder kan ni alltid kika in på deras egen sida på nätet. 


Kommentarer är stängda.